backgroundImage
počet produktů: 0
cena: 0 Kč
Kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
Kontakt
Pavel Černý – TESPRA  
348 01  Staré Sedliště 197
Tel. +420 602 382 999
Tel./fax./záz. +420 374 787 956
e-mail: truhlarstvi3c@centrum.cz
www.truhlarstvi3c.cz
IČO: 116 09 192
 
Provozní doba:
Po – Pá 7:00 – 16:00
So – Ne  po domluvě
Ustanovení

Vlastníme několik užitných vzorů

         Kopírování obsahu
                  pouze
               se svolením
GDPR + osobní údaje
                 Zásady
zpracování osobních údajů
Cookies
Soubory cookies nám zlepšují, poskytují a chrání služby. Při používání našeho webu, vyjádříte svůj souhlas se zásadami týkající se souborů cookies.
Nejprodávanější produkty
Stojan L110
3 299 Kč
Garnýž D713
1 078 Kč
Dřevěná židle
2 739 Kč

Zásady zpracování osobních údajů

Zde se dozvíte, jakým způsobem nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních

údajů ( GDPR ).

1. Kdo údaje sbírá ?

Pavel Černý
IČO : 116 09 192
se sídlem ve Starém Sedlišti 197, 34801

 2.  Proč a jaké údaje sbíráme ?

Zpracováváme a shromažďujeme pouze osobní údaje získané od Vás. Osobním údajem je jakákoliv informace,  kterou nám o sobě sdělíte, anebo jsou Vaším online jednáním generovány automaticky a na základě kterých Vás  lze identifikovat, nejčastěji jméno a příjmení, datum narození, bydliště, doručovací adresa, další kontaktní údaje zahrnující zpravidla telefonní číslo, e-mailová adresa, cookies apod. Nepoužíváme žádné  formy automatického rozhodování včetně Vašeho profilování. Tyto osobní údaje máme za účelem Vaší registrace na e-shopu a/nebo přijetí/potvrzení/vyřízení/odeslání/fakturace/ reklamace Vaší objednávky a komunikace o ní a jiných našich produktech. 

Vaše osobní údaje tedy zpracováváme, abychom:

  • mohli splnit smlouvu s Vámi
  • splnit zákonné povinnosti jako např. vystavit doklady
  • protože jste nám sami udělili souhlas
  • je v našem oprávněném zájmu Vaše osobní údaje z Vašich dřívějších objednávek na našem e-shopu    dále zpracovávat pro účely zlepšování našich systémů apod.

Zpracování osobních údajů tedy probíhá vždy pro konkrétní účely na základě jasných právních základů. Předáváme Vaše údaje jiným tzv. zpracovatelům, abychom mohli splnit naše vzájemné závazky, tedy např. předáváme Vaše údaje České poště s.p., aby Vám mohla objednávku doručit. Vaše údaje nepředáváme nikam mimo EU.


3. Jak dlouho údaje uchováváme ?
Vaše osobní údaje zpracováváme zpravidla 10 let, zejména z důvodu a způsobem dle archivační lhůty zákona o  DPH anebo z důvodu expirace souhlasu, byl-li udělen.
 
4.  Kdo údaje zpracovává ?
  • Pavel Černý – TESPRA  ( IČO: 116 09 192, Staré Sedliště 197, 348 01 )
  • provozovatelé poštovních a kurýrních služeb,
  • poskytovatelé specializovaných poradenských služeb (např. služby účetní, právní, ekonomické, podnikatelské, daňového poradenství apod.),
  • provozovatelé služeb webhostingu, serverových a cloudových služeb,

Máte právo na informace, zahrnující též právo na přístup ke svým osobním údajům zpracovávaných u nás, právo na opravu  nepřesných údajů, právo být zapomenut výmazem Vašich osobních údajů, právo uplatit omezení zpracování ze  zákonných důvodů, právo na přenesení svých osobních údajů jinam, námitku proti jakémukoliv zpracování a samozřejmě také kdykoliv odvolat svůj souhlas, byl-li udělen. Veškerá svá práva můžete u nás uplatnit jakkoliv, nejvhodněji však na e-mailové adrese: truhlarstvi3c@centrum.cz. Tím vším však není dotčeno Vaše právo stěžovat si u Úřadu na ochranu osobních údajů  www.uoou.cz.